Ikt

Skolens IT-avdelingen holder til i underetasjen, sammen med vaktmester og renhold.
Vi hjelper deg med dine PC-problemer og har ansvar for at skolens dataanlegg til enhver tid er operativt.

Åpningstider: 08.00 –15.30

Vi drifter skolens IKT-systemer og tilbyr support til alle skolens brukere.
Vi jobber daglig med å holde systemene driftsstabile – med sikkerhet og brukervennlighet for øye. Elever og lærere som har behov for support kan henvende seg til vårt kontor i underetasjen, sende inn feil på epost eller web.

I videregående skole har bruken av digitale verktøy eksplodert og alle elever og lærere ved Vennesla videregående skole har fått utdelt bærbare datamaskiner.
Vi har per i dag ansvar for drift av drøyt 800 datamaskiner og sørger for å holde skolens digitale infrastruktur oppdatert.

Vårt mål er at velfungerende IKT-løsninger og gode supportrutiner bidrar til å styrke opplæringen i alle fag – samt bidrar til at elevene utvikler en trygg og god digital kompetanse.

IT-ansvarlig: Tom Rune Høyåsen

IT-lærling: Abdiasis Osman

Vil du vite mer om: (klikk på linken)

Elev-PC