- Trivsel, kunnskap og mangfold
Tomknudsen Vvgs Mk Ukm14 03

Elever fra 3MKB kjørte full flerkameraproduksjon, og hadde ansvar for det publikum kunne se på storskjermen da den lokale kulturmønstringen gikk av stabelen lørdag. Elevene i 3MKA jobbet som konsertfotografer under showet, og har levert konsertbilder til Vennesla Tidende.

Det er i bildefaget at elevene skal jobbe med produksjoner på location, og på UKM blir de møtt med reelle utfordringer. Mats Joachim Robstad Risdal var først skeptisk til at de måtte på skoleoppdrag på en lørdag kveld, men synes tiden gikk fort når de først var igang.

 - Det var jo gøy å jobbe med kamera og lete etter de beste bildene. Det er bra med eksterne produksjoner, det gir oss lyst til å gjøre det bra når vi vet at det er mange som ser på det vi lager, sier Mats Joachim.

 Media Vennesla har samarbeidet med kommunen om arrangementet i seks år. UKM er et årlig arrangement som består av lokalmønstring, fylkesfinale og landsfinale. Vennesla kommune har tradisjon for å lage store og gode lokalmønstringer, med bred deltakelse av sangere, dansere, skuespillere og bildekunstnere. Det er Moonlight og Vennesla Aktivitetsklubb som gjennomfører arrangementet for kommunen.