- Trivsel, kunnskap og mangfold
MG 0520

Teamdagen i kantina denne torsdagen var vasnkelig å definere. Kokken fra Rieber disket opp med alt fra hamburgere, grillspyd, pizza, salater, nuggets og dessert. Slik mat ungdommen lika, altså.

Maten viste se å slå godt an blant elevene, og påfyllingsgraden på tallerknene tydet på at det i alle fall ikke var noe å si på forventningene til maten. Maten viste seg å leve opp til forventningene også, nær sagt som vanlig. De ansatte møtte også denne gangen trofast opp, og det er vel mulig at en og annen spiser litt mindre middag når de kommer hjem enn det som er vanlig.

Nå er det ikke flere temadager før jul, med mindre man ser på den årlige grøtfesten som en temadag. Men om vi kjenner Janne og jentene riktig, så dukker det nok opp en ny temadag utpå nyåret, i god tid før ribbefettet er trimmet vekk!