- Trivsel, kunnskap og mangfold

Vg1klassene helse og sosial tilbyr beboere på Vennesla heimen håndspa og velvære annenhver onsdag. Det er håndmassasje, klipping og filing av negler og til slutt neglelakk. Beboere som ønsker det kan også få ansiktsbehandling, maske og massasje.

Tiltaket er blitt svært godt mottatt og både beboere og ansatte ser fram til at elevene kommer.

I tillegg til velværeaktiviteter spiller elevene bingo, ludo og kina sjakk en onsdag i måneden med beboerne. Planene er å fortsette med aktivitetene og på våren utvide med "ut i naturen tur" sentrum stur osv.

Ansvarlige lærere er:

Gudrun H. Thomassen, Gro Tag og Anne Løvik

Tiltaket er i samarbeid med i "Livsglede for eldre prosjektet" i Vennesla
Tekst og foto: Anne Løvik

av Hårtveit, Gustav, publisert 30. oktober 2009 | Skriv ut siden