Medieelever fra Vennesla videregående skole blir å høre på NRK Sørlandet denne høsten. Først ut er Glenn Finnestad (16) og Simon Ånonsen (17) som har produsert et tre minutter langt innslag om oppkjøringskøene ved Biltilsynet.

- Det var kjempegøy å produsere for NRK. En utfordring, sier Finnestad. Han og makker Ånonsen måtte jobbe hardt for å få tak i intervjuobjekter om kø-situasjonen. - Det var et problem å komme frem på telefon. Det var sånn ”tast 9” for å komme her og slikt. De ringte aldri opp igjen, sier Ånonsen. Han takker medeleven for et godt samarbeid. - Det var interessant å jobbe sammen. Vi hadde ulike syn på ting, men resultatet ble bedre av å diskutere og bli enige oss i mellom, avslutter Simon Ånonsen.

av Hårtveit, Gustav, publisert 9. mars 2009 | Skriv ut siden

Tekst og foto er hentet fra Venneslabloggen.

Her vil du etter hvert finne flere produksjoner laget av medielever på Vennesla videregående skole.

Bilde: Glenn Finnestad og Simon Ånonsen i 2MK var først på lufta av MK-elevene på Sørlandet. Alle MK-skolene er invitert til å lage innslag til P1s morgensending hver tirsdag kl.06.50.