Søndag 4.mars reiste Janne Steinsland, Camilla Øvland, Linda Andreassen, Sissel Kårbø, Malene M. Gundersen og Stine Honnemyr fra VK2 hjelpepleie- og apotekerteknikerklassen til Praha for å ha praksis på Thomayers og Vinohrad hospital i 4 uker.

Elevene ble tatt godt imot på de ulike praksisplassene og ble fort kjent med rutiner og arbeidsoppgaver.

Tilbakemeldingene etter den første uken i praksis var svært positive både fra elever og veiledere.

Elevene bor sammen i en leilighet sentralt i Praha og så langt har dette fungert meget bra.  De lager mat selv men har ” rengjøringshjelp” som vasker leiligheten 2 ganger i uken.

” Vi har det helt supert både jobb og  fritid  ”  sitat fra SMS mottatt 13.mars fra elevene.

Oppholdet er en del av prakissamarbeidet innen rammen av Leonardo da Vinci mobilitetsprosjekt i Praha

av Hårtveit, Gustav, publisert 1. juni 2007 | Skriv ut siden