- Trivsel, kunnskap og mangfold
Ungdomsbedrift1 2006

Linda Godtfredsen fra bedriften TwistIngo UB ved Vennesla videregående skole vant prisen for beste selger i konkurranse med 450 andre selgere fra 81 ulike bedrifter fra Agder på Fylkesmessa i Arendal 9. mars.

 

TwistIngo UB er en salgs- og produksjons-bedrift som selger selvproduserte massasjeoljer. Linda Godtfredsen er godt fornøyd med sin egen innsats, og dommerne uttalte at hun var entusiastisk og tok personlig kontakt med potensielle kunder for å få salg.

 

Bedriften Nam Nam UB vant prisen for beste brosjyre. Brosjyrene var innsendt til vurdering på forhånd, og dommerne var hentet fra reklamebransjen og næringslivet på Agder. Nam Nam UB er også en salgs- og produksjonsbedrift, og deres produkt er pizzaboller. Det var 60 innsendte bidrag.

Bedriften  Kjøkkensjef UB fikk tredje plass for beste regnskap. Dette er en salgsbedrift som kjøper kjøkkenutstyr fra grossist. Det deltok 12 bedrifter i denne kategorien. Dommerne var hentet fra ulike regnskapskontorer.

I alt deltok 10 bedrifter fra Vennesla videregående skole, og dette er beste resultat for skolen noen sinne.

 

 

av Hårtveit, Gustav, publisert 1. juni 2006 | Skriv ut siden