Prahapraksis1

Monica Pen, Susanne Utberg, Charlotte Sundstøl fra 3 HJE og Stine Thomassen fra 3APO er nå i gang med den andre praksis uken i Praha.

Monica, Susanne og Charlotte jobber på Thomayers teaching hospital og har ansvar for 8 – 10 spedbarn.   Det blir mange bleieskift i løpet av arbeidsdagen!  Elevene våre hjelper til med stell, mating, aktivisering og trilletur ut med barna.

Stine har praksis på Vinohrady sykehushospital og har fått god øvelse i å lage medisiner, stikkpiller for migrene, salver og piller som sykehuset bestiller.  Stine jobber sammen med Barabora (apoteker) og får opplæring i de ulike arbeidsoppgavene av henne.

Tilbake meldingene både fra barnehjemmet og apoteket er at elevene våre gjør en svært god jobb.

Elevene bor på Top hotell/ garni avdeling og rommene her er svært enkelt innredet.  Litt for lite hjemmekoselig, syntes elevene og gikk dermed til innkjøp av plakater, blomster, duk og lys.  Så nå er det nesten som hjemme!

av Hårtveit, Gustav, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden