Torsdag 25 jan. startet årets mest slitsomme konkurranse opp på skolens bibliotek. Inspirert av "melkespannholding" på "Farmen" inviterte Anne elever og ansatte til å se hvem som klarer å holde to bøker lengst.

Jone Og BrandonBåde elever og lærere fikk prøve seg, og vinnerne gikk videre til neste runde. Mye imponerende bokholderi ble framvist, og flere imponderte med å holde ut flere minutter ett at de første skjelvingene i armene dukket opp.

Det var ulike tilnærminger til dette blant deltakerne. Mens flere åpenbart har tenkt at hard fysisk trening og et godt kosthold er riktig strategi, mente medielærer Jone at det gjaldt å spise seg i form. Og det kunne virke som han hadde rett i det. I alle fall gikk han videre og møter Hallvor Brunstad i den mannlige lærerfinalen.

Elevene er også godt i gang med første runde, men her er påmeldingen langt høyere enn blant lærerne, så her må de tnok gås flere runder før vi kan kåre en vinner.

av Hårtveit, Gustav, publisert 25. januar 2018 | Skriv ut siden