Lurer du på hvordan det er å være elev ved Vennesla vgs. Denne filmen gir en smakebit på hvordan det kan være. Trivsel, teknologi og praktisk læring er noen stikkord for hvordan vi ser for oss elevene skal kunne møte morgendagens samfunn.

Vennesla vgs har i samarbeid med Broomstick fåttlaget en "proff" film som viser hva vi står for. Som filmen viser satser vi hardt på både teknologi og forskning ved skolen. Dette skal gjennomsyre skolen, og være noe elevene vil møte, enten de går på studieforberedende- eller yrkesfaglige studier.

Skolen ønsker med dette å kunne gjøre åværend eog kommende elever best mulig forberedt for de studier og det yrkeslivet som elevene vil møte i framtiden. Og med en så flott film må den selvsagt vises på kinoene både i Vennesla og i Kristiansand.

Takk til alle de flotte elevene og lærlinene våre som stilte opp for å få til denne informasjonsfilmen.

av Hårtveit, Gustav, publisert 27. november 2019 | Skriv ut siden