- Trivsel, kunnskap og mangfold

Mandag 6. mars kl. 17:00 inntar elevene i 2mk studio på Radio Loland. Elevene i YFF (yrkesfaglig fordypning) har de siste ukene jobbet med radio og endelig skal de kjøre på med egne live-sendinger.

Det blir god stemning med bra musikk. Vi har spennende temaer om blant annet ungdomstiden, film og fremtiden, sier Synne Slettene. 
 
Det blir artige reportasjer, telefonintervjuer, gjester, heftige diskusjoner og konkurranser, legger Silje Knutsen til.
 
Klar for sending Elevene har planlagt sendingene den siste tiden. Frode Bjorvand på Radio Loland har gitt dem er grundig innføring i radioproduksjon. Nå er det opp til elevene å ta kontroll over spakene i studio.  
 
Jeg er spent på om det tekniske fungerer. Lytt på oss fra mandag klokken 17:00. Det blir bedre enn noensinne, avslutter Knutsen med et smil.
 
Sendeplan Mandag 6. mars kl. 17:00-18:00 med ​Helene Rike, Are Fjermedal, Rikke Heistad, Julianne Finsland og Amir Zadeh.
Tirsdag 7. mars kl. 17:00-18:00 med ​Synne Slettene, Silje Knutsen, Thomas Rasmussen, Eirin Haugland og Vegard Godtfredsen.
Onsdag 8. mars kl. 17:00-18:00 med ​Ida Eiken, Lasse Skeie, Caroline Almedal, Jeanette Helgesen​ og​ ​Benjamin Whistler.  

 
Tekst og foto: Media Vennesla

Radio Loland 02

 

av Media Vennesla, publisert 3. mars 2017 | Skriv ut siden