Skolens ungdomsbedrifter gjorde en fin figur under årets fylkesmesse som foregikk i Kristiansand fredag 10. mars. Gaosli UB fikk med seg en 3. plass i konkurransen "beste markedsføring".

Fra Vennesla vgs. stilte fire ulike bedrifter. Gaosli UB er alt nevnt. De hadde laget en flott stand som vakte begeistring i juryen, og hadde øvd godt på scenepresentasjonen sin i konkurransen "Årets ungdomsbedrift". Selv om de ikke fikk noen topplassering her, stod jentene på under hele konkurransen, og både standen, produktene og saglsinnsatsen så ut til å falle i smak blant publikum.

Bedrfiten "Tryggere russ" var også representert. De selger sikkerhetspakker beregnet for russen, og hadde forberedt seg godt til scenepresentasjonen i konkurransen "Beste ungdomsbedrift". Jentene i bedriften regner med å selge bra framover mot russetiden, og vil også sende rundt plakater med russevettregler til aktuelle skoler.

Cup Club UB fra 2SSA solgte kaffe, te og relaterte produkter. De satset hardt på konkurransen "Beste salgsteam". Her gjorde de absolutt en god innsats og jobbet godt for å gi potensielle kunder en hyggelig opplevelse. Til slutt hadde vi bedrfiten Venndølen UB som solgte historiehefter som er skrevet av elever ved skolen. Kanskje et produkt for spesielt intereserte, men jammen dukket det ikke opp flere interesserte kunder. Så litt handel blei det.

Alt i alt representerte disse fire bedriftene skolen på en fin måte. Selv om skolen ikke var blant de som forsynte seg grådigst av premiefatet, så virket det som elevene hadde en fin og lærerik dag under fylkesmessen.

av Hårtveit, Gustav, publisert 13. mars 2017 | Skriv ut siden