Elevene i bildefaget trosset januarkulda for å lære mer om bryllupsfotografering. Og kanskje et og annet om hvorfor de fleste brylluper foregår på sommeren.

For elevene i bildefaget hos Vennesla vgs. var turen kommet til bryllupsfotografering som sjanger.

I svært frisk temperatur møtte elevene derfor opp hos Drømmekjolen (www.drommekjolen.no) på Hunsfoss, hvor vi fikk låne både kjole og slep.  Og med det i boks var alle elevene klare til å lære om både lys, komposisjon og posering. ...dvs. 'alle' bortsett fra bruden som kanskje først og fremst lærte hvorfor mange heller legger bryllupet sitt til varmere tider !

Temperatur eller ikke, - flott ble det.  Modellen gjorde en kjempejobb!  Resten av elevene, de fleste i dunis, klaget uansett mest.  Faglig fikk vi gått gjennom poseringer, bruk av naturlig lys, reflektorskjermer og bruk av blits på location.

Takk til alle sammen for super innsats og en hyggelig photoshoot !

Tekst/foto : Tom Knudsen

av Tekst/foto: Tom Knudsen, publisert 15. januar 2018 | Skriv ut siden