At elever fra Service og samferdsel fra Vennesla vgs. er ettertraktet i arbeidslivet er ingen hemmelighet. Likevel er det noen som fremhever seg litt ekstra, og de skal markeres!

Benedicte Andreassen (salg, service og sikkerhet) og Islam Iljasovitsj Partsjajev (transport og logistikk) er kåret til beste elever i yrkesfaglig fordypning på vg2 service og samferdsel. På markeringen i kveld delte rektor ut et gavekort fra Kjøp i Vennesla til hver av dem. Begge har gjort en fremragende innsats innen sitt fagområde.
Gratulerer! Det er vel fortjent.

Benedicte vil de neste to årene bli å finne i den nye butikken Normal, som lærling i salgsfaget. Islam skal være lærling hos Tine Sør i yrkessjåførfaget. Vi ønsker begge to lykke til videre.

av Tekst og foto: Elisabeth Skogseid, publisert 29. juni 2017 | Skriv ut siden