I midttimen i dag var biblioteket fylt til randen med forventningsfulle elever som håpet på en av premiene i forbindelse med årets adventsquiz.

I hele desember har vi hatt «dagens spørsmål», der alle riktige svar hver dag har blitt lagt i en stor bolle. Hver dag har ca 50-60 elever deltatt, så engasjementet har vært stort!

I premiekurven lå 50 små og store gevinster, de gjeveste var nok 10 gavekort i skolens kantine, ellers var det noen bøker, en del DVDer og pondusreflekser. Og alle syns jo det er moro å vinne selv om ikke alle gevinstene er så store!

Preben Aagesen gjorde en uvurderlig sekretærjobb, han hjalp undertegnede å holde styr på vinnere og premier – ingen fikk vinne mer enn en gang, så det ble en del omtrekking, siden mange hadde levert riktig svar flere dager.

Premieutdelinga tok over en halv time, det var stor stemning hele tida, og bibliotekaren fikk mange klemmer! Både elevene og bibliotekaren var enige om at dette var skikkelig moro, så det vil nok bli adventsquiz neste år også!

Foto: Jone Nyborg
Tekst: Anne Erfjord